Menu
Your Cart

Sisteme de ghidare PARKLIGHT

Brand: Yli Model: RF-PD13C-2
RF-PD13C-2 este un afisaj de orientare, cu doua directiide afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri libere, indicand directia si numarul de locuri deparcare disponibile in acea directie (informatii colectate de la afisajele zonale). Ecranul dot-matrix cu luminozitate puternica fac..
2.553,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: RF-PD13C-1
RF-PD13C-1 este un afisaj de orientare, pentru o directie, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri libere, indicand directia si numarul de locuri de parcare disponibile in acea directie (informatii colectate de la afisajele zonale). Ecranul dot-matrix cu luminozitate puternica face posibi..
1.036,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: RF-PD13C-3
RF-PD13C-3 este un afisaj de orientare, cu trei directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri libere, indicand directia si numarul de locuri de parcare disponibile in acea directie (informatii colectate de la afisajele zonale). Ecranul dot-matrix cu luminozitate puternica f..
3.574,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PL-PJ30D
PL-PJ30D este un senzor cu ultrasunete ce calculeaza distanta dintre acesta si vehiculul aflat sub el sau distanta dintre acesta si sol. Se instaleaza deasupra locului de parcare si comanda lampa de semnalizare (rosu pentru loc parcare ocupat, verde pentru loc liber). Totodata acesta trasn..
105,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PL-PL20
Lampa de semnalizare PL-PL20 se conecteaza la senzorul ultrasonic, cu ajutorul conectorului furnizat, si semnalizeaza prin culoarea rosie faptul ca locul de parcare este ocupat si prin verde ca este liber.CARACTERISTICI•Tensiune de alimentare: 24 Vcc•Consum: 1W•Temperatura de functionare: -20°C ~ +6..
105,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)