Menu
Your Cart

Incuietori PSlocks

Brand: Yli Model: PS-10TEN-PUBLIC
GARANTIE 5 ANIIncuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza in regim “autoservire” - clientul cauta un dulapior deschis si introduce orice cod doreste din 4 caractere pentru a-l inchide. Ulterior dulapiorul va putea fi deschis doar cu acel cod. Dupa desch..
588,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PS-10TEN-PRIVATE
GARANTIE 5 ANIIncuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu un cod predefinit. Codul poate fi schimbat de catre utilizator. Pentru deblocare se introduce codul, incuietoare blocandu-se automat dupa trei secunde.CARACTERISTICICod de acces din 4 carac..
588,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PS-SOLO-ALARM
GARANTIE 5 ANIIncuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate RFID. CARACTERISTICIAlarma usa deschisa (daca usa nu este inchisa, dupa 25 de secunde de la deschidere se declanseaza alarma. ..
462,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PS-SOLO-SLIDING
GARANTIE 5 ANIIncuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri) cu usi glisante. Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate RFID.CARACTERISTICICompatibila cu orice cartele, taguri, bratari pe 125KHz Buton reset (se apasa pentru a defini c..
462,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PS-SOLO-SET
GARANTIE 5 ANIIncuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate RFID.CARACTERISTICICompatibila cu orice cartele, taguri, bratari pe 125KHz Buton reset (se apasa pentru a defini cartela de programare)..
462,00 lei cu TVA
Brand: Yli Model: PS-SOLO-GYM
GARANTIE 5 ANIIncuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate (125KHz) in sistem “autoservire” (clientul cauta un dulapior deschis si il inchide cu cartela sa, dulapiorul nemaiputand fi deschis decat cu ace..
462,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)