Menu
Your Cart

Dispecerat

Brand: DSC Model: SGBP3
Interfata conectare pentru 24 de linii telefonice, rack 19" cu cablu pentru interconectare cu dispeceratul modular Surgard GS-SYSTEM III. Acest produs se importa doar pe baza de comanda ferma.Interfață conectare pentru 24 de linii telefonice, rack 19" cu cablu pentru interconectare cu dispeceratul m..
1.448,28 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SGDRL5-IPF
Card extensie linie IP, 15360 account-uri..
17.817,43 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SGDRL5-IPE
Card extensie linie IP, 5120 account-uri, maxim 2560 account-uri supervizate, maxim 2560 account-uri cu verificare vizuala a alarmei..
6.334,11 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA T-REC 8
Card PCI pentru inregistrarea a 8 linii telefonice, softare inclus. Inregistrarea convorbirii cu informatii despre numarul apelat sau cine a apelat (CallerID). Posibilitati de cautare dupa diversi parametrii, incluzand numarul de telefon. Inregistrare pe HDD, capacitate mare de stocare. Compresie co..
1.682,91 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA GPRS DIS
Dispeceratul SEKA GPRS DIS permite, impreuna cu comunicatoarele de tip SEKA GPRS, monitorizarea extrem de rapida, ieftina si fiabila a centralelor de alarma. Dispeceratul necesita pentru functionare un abonament de trafic GPRS concretizat in abonamentul ACCES SEKA. Pentru supervizarea modulelor se f..
884,33 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA GPRS DIS USB
Dispecerat GPRS extern pentru comunicare in sistemul SEKA, dual-SIM. Se conecteaza la orice PC cu port USB si nu necesita sursa de alimentare. Dotat cu acumulator, indicator de semnal si SIM functional. Se pot folosi 2 SIM-uri pentru redundanta. Compatibil cu Windows si suita SEKA. Necesita Acces Se..
838,20 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SGS5KIT2-IP
Dispecerat System 5, rack 4U, 2 interfete utilizator "touch-screen", include 2 module SG-CPM5, 2 carduri linie SG-DRL5-IPSTD, suport carduri linie SG-S5LFANTR si 2 surse 600W, monitorizeaza pana la 1474560 comunicatoare IP, maxim 24 linii (24 carduri IP) si chei licenta upgrade, memorie individuala ..
51.601,20 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SGS5KIT1-IP
Dispecerat System 5, rack 4U, interfata utilizator "touch-screen", include modul SG-CPM5, card linie SG-DRL5-IPSTD, suport carduri linie SG-S5LFANTR si sursa 600W, monitorizeaza pana la 1474560 comunicatoare IP, maxim 24 linii (24 carduri IP) si chei licenta upgrade, memorie individuala upgradabila ..
28.896,67 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA T-REC 2
Dispozitiv conectat pe USB pentru inregistrarea a 2 linii telefonice, software inclus. Inregistrarea convorbirii cu informatii despre numarul apelat sau cine a apelat (CallerID). Posibilitati de cautare dupa diversi parametrii, incluzand numarul de telefon. Inregistrare pe HDD, capacitate mare de st..
773,23 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA INTER
Interfata pentru centrale de alarma (de la 2 la 4 fire), maxim 10 detectori 601P la o interfata/zona, tensiune de alimentare 13.8V, curent absorbit suma curentilor absorbiti de catre detectori, temperatura de functionare 0 - 50 grade C, dimensiuni 35 x 25 x 20mmSEKA INTER este un adaptor ce permite ..
45,49 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA GPI
Interfata de programare/descarcare evenimente din stick, 12VDC, aceasta este practic legatura dintre cititorul portabil, SEKA GPS, si softul de prelucrare al datelor, SEKA GPP Interfata cu calculatorul se utilizeaza pentru a se configura "Stick"-urile si pentru a se descarca informatiile memorate ..
168,72 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA VC485
Interfata RS485 necesara daca distanta dintre PC si KT-300 este mai mare de 30m, interconectare pana la 32 centrale; la KT100 este obligatorie in cazul utilizarii a mai mult de o centrala in reteaConvertor RS232/RS485, interconectare PC si KT-300 daca distanta este mai mare de 30 m, la KT100 este ob..
300,33 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SGDRL5-IELIC2
Licenta aditionala 2, pentru suplimentare cu 2560 account-uri supervizate, 2560 account-uri cu confirmare vizuala a alarmei, pentru un total de 10240 account-uri..
4.128,10 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SGDRL5-IPELIC3
Licenta aditionala 3, pentru suplimentare cu 2560 account-uri supervizate, 2560 account-uri cu confirmare vizuala a alarmei, pentru un total de 15360 account-uri..
3.167,06 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-REP-1U
Licenta client modul rapoarte. Puteti crea o varietate mare de rapoarte, de la simple la complexe.Licenta client modul rapoarte.Puteti crea o varietate de rapoarte diferite, de la simple la complexe. ..
974,66 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-LINK-1C
Licenta conexiune IP (Combo + SKLink). Pentru fiecare sistem SkLink Receiver achizitionat puteti adauga gratuit pana la 300 de conexiuni IP.Licenta conexiune IP ( Combo + SKLink )Pentru fiecare sistem SkLink Receiver achizitionat puteti adauga gratuit pana la 300 de conexiuni IP. ..
4,87 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-PSTN-1C
Licenta conexiune PSTN. Pentru fiecare sistem SURGARD achizitionat de la Secpral COM puteti adauga gratuit pana la 300 de conexiuni PSTN.Licenta conexiune PSTN  Pentru fiecare sistem SURGARD achizitionat de la Secpral COM puteti adauga gratuit pana la 300 de conexiuni PSTN. ..
9,74 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-GIS
Licenta de integrare harti (afisare obiective si stari pe harti dinamice). Licenta include 1 x SK.CMS-GIS-1U. Pretul afisat nu este preţul real. Pentru o cotatie de pret contactati departamentul comercial.Licenta de integrare harti (afisare obiective si stari pe harti dinamice).Pretul afisat nu ..
2.274,20 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-ET-1U
Licenta Echipa Tehnica (una pentru fiecare echipa tehnica), permite echipelor tehnice sa vizualizeze informatii in timp real despre obiectivele aflate in service, pe tableta sau laptopul din dotareLicenta Echipa Tehnica ( una pentru fiecare echipa tehnica )Permite echipelor tehnice sa vizualizez..
1.299,54 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-FT-1U
Licenta Force Team (pentru echipajele de intervetie). Echipele de interventie se pot autentifica in SekaCMS4 de pe aplicatii Android din tableta/telefonul din dotare pentru a le fi transmise interventiile pe care trebuie sa le efectueze, cu functii de navigare la obiectivul respectiv.Echipele de int..
1.299,54 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-PSTN-1R
Licenta de integrare cu dispecerate pe linie telefonica. Receiverul Seka PSTN preia datele de la dispeceratele pe linie telefonica de tip Surgard (GS-SYSTEM III, PC-LC2, SG-SYSTEM II, SG-SYSTEM I, MLR2) si le prezinta programului de dispecerat pentru a fi procesate.Receiverul Seka PSTN preia datele ..
974,66 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-ADM-1U
Licenta modul de administrare, configurare Seka CMS4 ..
1.949,31 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-GPRS-1R
Licenta modul dispecerat receptor Seka GPRS. Receiverul Seka GPRS preia datele de pe componenta hardware (dispecerat SEKA GPRS DIS USB) si le prezinta programului de dispecerat pentru a fi procesate.Receiverul Seka GPRS,  preia datele de pe componentea hardware (dispecerat SEKA GPRS DIS USB) şi le p..
974,66 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-REP-A
Licenta modul de raportare automata pe emailLicenta modul de raportare automata pe mail ..
1.949,31 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-MAIL
Licenta modul de trimitere email-uri automate (de exemplu pentru evenimente)Licenta modul de trimitere mail-uri automate, notificari clientilor ( ex. evenimente) ..
2.079,26 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-SMS
Licenta modul de trimitere SMS-uri (necesita SEKA SMS SENDER)Licenta modul de trimitere SMS-uri, notificari clientilor. (necesita SEKA SMS SENDER) ..
2.079,26 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-COM-1R
Lienta software de receptie pentru modulele Seka CID Combo / Seka BUS Combo, compatibil cu Seka CMS4Lienta software de receptie pentru modulele Seka CID Combo / Seka BUS Combo, compatibil cu Seka CMS4..
974,66 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-LINK-1R
Licenta receptor software pentru modulele SKLink, compatibil cu dispeceratul Seka CMS4Licenta receptor software pentru modulele SKLink, compatibil cu dispeceratul Seka CMS4..
974,66 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-SIP
Licenta permite identificarea apelurilor (obiectiv/persoana/companie) si apelarea directa din aplicatie prin integrarea centralelor telefonice Asterisk (protocol AMI). Pentru o cotatie de pret contactati departamentul comercial...
2.274,20 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-BASE
Licenta software de baza pentru aplicatia de dispecerat SEKA CSM 4 - versiunea 1.0 ce include: 1 licenta webclient (SK.CMS-WS-1U), 1 licenta receiver la alegere (GPRS / PSTN / SkLink / COMBO), 1 licenta utilizator Modul Rapoarte (SK.CMS-REP-1U), 1 licenta utilizator Modul Administrare (SK.CMS-ADM-1U..
3.898,62 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SK.CMS-WS-1U
Licenta webclient in CMS4 (una pentru fiecare statie dispecer)Licenta webclient in CMS4 ( una pentru fiecare statie dispecer)..
649,77 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SG-DRL3 E
Modul de extensie linie telefonica (PSTN) pentru dispeceratul modular Surgard GS-SYSTEM III. Capacitati ANI si DNIS, facilitate Caller ID, tehnologie handshake automat, reduce costurile de comunicatie pe linia telefonica, integreaza facilitati de comunicatie audio bidirectionale, maximizeaza utiliza..
5.332,13 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA BUS COMBO
Modul de comunicare abonat dedicat pentru DSC, comunicare cu pana la 4 dispecerate (GPRS+3IP), doua socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM, configurare si control de la distanta prin WEB accesibil pe baza de parola si nivel de acces, 6 porturi configurabile de intrare/iesire, conectare dire..
471,08 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SKLINK
Modul de comunicare IP compatibil cu centralele DSC care suporta TLINK, raportare evenimente si acces DLS prin SKLink Receiver, comunicatie criptataDescriereModulul SKLink este un modul de comunicare dezvoltat de catre Secpral COM pentru centralele de tip DSC care suportã T-LINK.( PC4020, PC1616..
307,34 lei cu TVA
Brand: DSC Model: SG DRL3 IP
Modul de extensie TCP/IP (LAN/WAN si Internet) pentru dispeceratul modular Surgard GS-SYSTEM III, fiecare modul SG-DLR3 IP suporta pana la 1536 de conturi obiectiv, dintre care 512 supervizate, compatibil cu comunicatoarele IP DSC, comunicare instantanee si continua 24/7, functioneaza peste retele l..
6.525,24 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA GPRS BUS
Modul GPRS dedicat centralelor DSC, PARADOX, BENTEL. Conectare pe magistrala (DSC) sau serial (Paradox si Bentel), 6 porturi bidirectionale programabile, comunicare integrala a evenimentelor, 2 socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM, functioneaza DOAR impreuna cu dispeceratul SEKA GPRS.Desc..
402,86 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA GPRS CID
Modul GPRS abonat universal (compatibil cu orice centrala de alarma care detine comunicator telefonic digital), emuleaza o linie PSTN pentru receptia semnalelor in format DTMF ContactID, 6 porturi programabile bidirectionale, doua socluri SIM pentru backup prin alt operator GSMDescriere generală..
443,80 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA BUS LITE
Modul GPRS dedicat centralelor DSC PowerSeries, conectare doar pe magistrala, comunica in dispeceratul SEKA, fara porturi programabile. Ofera o comunicare integrala si rapida a evenimentelor catre dispecerate de tip SEKA GPRS DIS USB. Acest produs se vinde doar impreuna cu o centrala DSC si este com..
239,12 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA CID COMBO
Modul de comunicare abonat universal, GPRS + IP, comunica pana la 4 dispecerate (GPRS+3 IP), configurare si control de la distanta prin WEB accesibil pe baza de parola si nivel de acces, activare porturi configurabile per dispecerat, 6 porturi configurabile intrare/iesire, emuleaza o linie PSTN pent..
539,31 lei cu TVA
Brand: SECPRAL Model: SEKA LOGGER
Modul memorie 1024 evenimente / interfata seriala PC, monitorizare online, descarcare evenimente. Toate evenimentele descarcate prin interfata se inregistreaza intr-un fisier text, fiind astfel disponibil un istoric al evenimentelor. Fiecare eveniment e marcat cu data si ora la care acesta a fost pr..
275,21 lei cu TVA
Afişare 1 - 40 din 42 (2 pagini)