Menu
Your Cart

Colectia Franklin Activitati

Brand: Katartis Model: colectia-franklin-activitati
Colectia Franklin, set 2 carti cu Activitati (recomandata copiilor intre 4 si 8 ani)Promoveaza o atitudine pozitiva pentru incurajarea procesului de invatare. Dezvolta increderea de sine. Ofera posibilitatea de a invata alaturi de un personaj de poveste indragit.Pregatesc copiii pentru clasele super..
30,00 lei 40,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Brand: Katartis Model: masuratori
Masuratori, Colectia Franklin ActivitatiCu ajutorul acestei cărți copiii reușesc, prin intermediul temelor diverse, să dezvolte un mai mare grad de înțelegere a noțiunilor de lungime, capacitate, greutate, volum și timp.Paginile cu activități au fost gândite pentru copiii care sunt deja familiarizaț..
16,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:16,00 lei
Brand: Katartis Model: matematica-in-povesti-adunarea
Matematica in Povesti: Adunarea, Colectia Franklin ActivitatiPe tot parcursul cărții, Franklin oferă multe ocazii de a compune mulțimi de obiecte concrete și de a rezolva exerciții de adunare atât numeric, cât și în imagini. De asemenea, sunt prezentate diferite posibilități de abordare și tehnici d..
16,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:16,00 lei
Brand: Katartis Model: matematica-in-povesti-scaderea
Matematica in Povesti: Scaderea, Colectia Franklin ActivitatiPe tot parcursul cărții, Franklin oferă multe ocazii de a despărți mulțimi de obiecte concrete și de a rezolva exercițiile de scădere atât numeric, cât și în imagini. De asemenea, sunt prezentate diferite posibilități de abordare și tehnic..
16,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:16,00 lei
Brand: Katartis Model: numere
Numere, Colectia Franklin ActivitatiCartea urmărește dezvoltarea înțelegerii copilului privind numerele până la 10. Paginile cu activități au fost gândite pentru copilul care știe deja să numere până la 10 și care are ceva experiență în a grupa obiectele în funcție de un număr dat.Pe tot parcursul c..
16,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:16,00 lei
Brand: Katartis Model: punct-cu-punct-unim-si-astfel-povestim
Paginile cu activități au fost gândite pentru copiii din clasa întâi care știu deja să recunoască și să caligrafieze literele mari și cele mici ale alfabetului și care pot număra și scrie numeralele până la 100. Cunoștințele preliminarii de scris și citit constituie un avantaj.Pe tot parcursul cărți..
16,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:16,00 lei
Brand: Katartis Model: si-mai-multe-numere
Paginile tematice sunt concepute special pentru copilul care cunoaște deja numerele până la 10 și învață să lucreze cu numere mai mari, cu șiruri grafice și care începe totodată să înțeleagă noțiunile de unități, zeci, etc.Pe tot parcursul cărții, Franklin oferă multe ocazii de a număra, de a aranja..
16,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:16,00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)