Menu
Your Cart

Colectia Paco Carti Muzicale

Brand: Katartis Model: paco-si-mozart
Carte sonora, Paco si MozartHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in timp ce..
48,00 lei 62,00 lei
Fără TVA:48,00 lei
Brand: Katartis Model: paco-si-orchestra
Carte sonora, Paco si OrchestraHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in timp..
48,00 lei 62,00 lei
Fără TVA:48,00 lei
Brand: Katartis Model: paco-si-vivaldi
Carte sonora, Paco si VivaldiHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in timp c..
48,00 lei 62,00 lei
Fără TVA:48,00 lei
Brand: Katartis Model: colectia-paco
Colectia Paco, 3 carti sonoreHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in timp c..
135,00 lei 186,00 lei
Fără TVA:135,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)