Menu
Your Cart

ZKBIOTIME 8.0

ZKBIOTIME 8.0 - gss.ro
Nou
ZKBIOTIME 8.0
4.500,00 lei
Fără TVA: 4.500,00 lei
  • Stock: In stoc furnizor
  • Model: ZKBIOTIME 8.0
MODUL PONTAJ
Licenta software ZKBioTime permite conectarea a pana la 1000 terminale de pontaj, localizate in regiuni geografice diferite. Conectarea se poate face direct (LAN), prin VPN sau prin Internet, folosind comunicatie securizata HTTPS.
MODUL APLICATIE MOBILA
Licenta software ZKBioTime 8 pentru modulul de aplicatie mobila permite accesul a pana la 5000 de utilizatori la serviciile platformei.

Modulul Aplicatie Mobila disponibil in aplicatia ZKBioTime 8 permite utilizatorilor gestionarea rapoartelor proprii si pontarea de la distanta pe baza locatiei GPS a telefonului mobil de la care se face pontarea. Permite limitarea zonei de pontare prin GeoFencing cu confirmare foto. Administratorilor le ofera un acces rapid la rapoarte de prezenta si multe alte functii.
MODUL INREGISTRARE VIZITATORI
Licenta software ZKBioTime 8 pentru modulul de inregistrare al vizitatorilor permite definirea unui singur punct de inregistrare cu un numar nelimitat de utilizatori pe luna.

Modulul Vizitatori permite inregistrarea vizitatorilor la sosirea acestora in companie pentru a avea o evidenta clara a acestora. De asemenea permite utilizatorilor (angajatilor), prin intermediul portalului self-service, preinregistrarea vizitatorilor pentru a reduce timpul necesar procesarii acestora la sosire.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie