Menu
Your Cart

GOLDEN BEAR

Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2305
Plus 15 cm, Bush Baby World- Issi Issi este unul din personajele Bush Baby. Cu ochii care se pot invarti si urechile care se pot rasuci, Issi este cea stralucitoare. II place sa se imbrace elegant si adora petrecerile .Este fabricata din tesaturi moi. Cu ochii si urechile care pot fi actionate cu ..
29,02 lei
Fără TVA:24,38 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2307
Bush Baby World Dreamstars- Kiki Kiki este unul din personajele Bush Baby. Cu ochii care se pot invarti si urechile care se pot rasuci, Kiki este visatoarea grupului. Ii place sa-I faca pe oamani sa zambeasca si este intotdeauna plina de energie. Este fabricata din tesaturi moi. Cu ochii si urechil..
29,02 lei
Fără TVA:24,38 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2308
Bush Baby World Dreamstars- Kojo Kojo este unul din personajele Bush Baby. Cu ochii care se pot invarti si urechile care se pot rasuci, Kojo este tipul simpatic. Ii place sa spuna glume, este curajos si sportiv. Este fabricat din tesaturi moi. Cu ochii si urechile care pot fi actionate cu degetele,..
29,02 lei
Fără TVA:24,38 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2309
Bush Baby World Dreamstars- Mimi Mimi este unul din personajele Bush Baby. Cu ochii care se pot invarti si urechile care se pot rasuci, Mimi este rebela grupului. II place sa para detasata. Intotdeauna isis ajuta prietenii. Este fabricata din tesaturi moi. Cu ochii si urechile care pot fi actionate..
29,02 lei
Fără TVA:24,38 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2304
Plus 15 cm, Bush Baby World- Neesha Neesha este unul din personajele Bush Baby. Cu ochii care se pot invarti si urechile care se pot rasuci, Neesha este cea mai organizata si cea mai desteapta dintre toti Bush Babies.Iubeste sa citeasca si sa faca o multime de liste pentru a fi pregatita.Este fabri..
29,02 lei
Fără TVA:24,38 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2306
Plus 15 cm, Bush Baby World- Oni Oni este unul din personajele Bush Baby. Cu ochii care se pot invarti si urechile care se pot rasuci, Oni este amuzantul grupului. Ii place sa fie util. Uneori uita lucruri. Este fabricat din tesaturi moi. Cu ochii si urechile care pot fi actionate cu degetele, Oni..
29,02 lei
Fără TVA:24,38 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2318
Plus BBW cu accesoriu pentru dormit-Abi Adoptați astăzi o jucarie din pluș draguță și răutăcioasă. Cu ochii si urechile care pot fi actionate cu degetele, Abi prinde viata in mainile tale. Jucaria vine la pachet cu accesoriul în care doarme. Abi este fabricat din țesături moi și catifelate, ia..
54,40 lei
Fără TVA:45,72 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2314
Plus BBW cu accesoriu pentru dormit-Sasu Sasu este fabricat din țesături moi și catifelate, iar accesoriul pentru dormit este fabricat dintr-un plastic moale. VArsta recomandata: 4 ani+..
54,40 lei
Fără TVA:45,72 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2311
Plus BBW cu accesoriu pieptene- Lexi Lexi are un stil unic și un loc special în lumea Bush Baby. Ea și Lulu sunt cele mai bune prietene ale prințesei Melina. Este fabricată din țesături moi și catifelate și au o multitudine de detalii strălucitoare. Acest personaj adorabil vine la pachet cu un..
43,34 lei
Fără TVA:36,42 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2316
Plus BBW cu accesoriu pt dormit-Adero Cu ochii si urechile care pot fi actionate cu degetele, Adero prinde viata in mainile tale. Acesta vine la pachet cu accesoriul în care doarme. Adero este fabricat din țesături moi și catifelate, iar accesoriul pentru dormit este fabricat dintr-un plastic m..
54,40 lei
Fără TVA:45,72 lei
Brand: GOLDEN BEAR Model: BBW2319
Plus BBW cu accesoriu pt dormit-Nenia Cu ochii si urechile care pot fi actionate cu degetele, Nenia prinde viata in mainile tale. Acesta vine la pachet cu accesoriul în care doarme. Varsta recomandata: 4 ani+..
54,40 lei
Fără TVA:45,72 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)