Menu
Your Cart

HEKATRON

Brand: HEKATRON Model: GENIUS.AD
Accesoriu dublu adeziv pentru montarea detectorilor de fum, pret / bucataDublu adeziv montaj detectori. ..
3,25 lei cu TVA
Brand: HEKATRON Model: FH GENIUS
Buton incendiu cu centrala de control incorporata, stabilire a zonei de comunicaţie prin comutator rotativ (până la 70 zone a câte maximum 20 detectoare de fum), funcţie de repetor pentru alţi participanţi la reţeaua radio, relee de alarmă şi de stare 1A / 30V (cu alimentare externă), contacte liber..
1.051,06 lei cu TVA
Brand: HEKATRON Model: GENIUS PLUS X
Detector de fum standalone wireless ready, tehnologie de transmisie acustica „smartsonic”, recunoastere intuitiva a starii detectorului datorita ledului multicolor, potrivit pentru instalare in dormitoare datorita ceasului de timp real integrat (dezactivare led, suprimare semnale de eroare), garanti..
252,86 lei cu TVA
Brand: HEKATRON Model: GENIUS PLUS
Detector de fum standalone, tehnologie de transmisie acustica „smartsonic”, recunoastere intuitiva a starii detectorului datorita ledului multicolor, potrivit pentru instalare in dormitoare datorita ceasului de timp real integrat (dezactivare led, suprimare semnale de eroare), garantie pentru alarme..
204,76 lei cu TVA
Brand: HEKATRON Model: FM.BASIS X
Modul radio conceput pentru utilizarea in detectoarele de fum Genius Plus X si butoanele de alarmare manuala FH Genius, tensiune functionare 3.6V, led de stare, antena tip PCB, putere de emisie 8dBm / 6.3mW, frecventa 868.3 MHz in banda SRD, raza de acoperire min. 100m in camp deschis, pana la 30m i..
341,26 lei cu TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)