Menu
Your Cart

Despre noi

GRID SECURITY SYSTEMS este o companie romaneasca ce are ca domeniu principal de activitate comercializarea sistemelor de securitate, control acces, sisteme de alarma si antiincendiu. 

 

GRID SECURITY SYSTEMS a fost infiintata in anul 2016 si, chiar daca este o companie tanara, ofera posibilitatea alegerii unor game variate de produse pentru sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, sisteme antiincendiu, video interfonie, casa inteligenta, bariere si turnicheti si ceea ce este necesar pentru implementarea lor.

 

Suntem preocupati de satisfacerea clientului in aceste domenii asa ca venim in intampinarea cerintelor acestuia si cu oferirea de consultanta la achizitionarea si instalarea sistemelor cumparate prin intermediul magazinului nostru.
Pentru a asigura calitatea lucrarilor efectuate am obtinut Licenta de autorizare prin care avem dreptul de a efectua proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

 

Ne puteti contacta si in domeniul IT. Oferim, de peste 15 ani in domeniu, consultanta si administram retele de calculatoare, configurari hardware si software ale sistemelor desktop si server.

 

Obiectivul nostru este sa multumim cat mai multi clienti prin oferirea de produse de calitate si consultanta tehnica adecvata.