Menu
Your Cart

INSIDE TELECOM

Brand: INSIDE TELECOM Model: MRD-509S
Casti telefonice, calitate audio ridicata, rotire brat microfon de 330°, rotire de 180° intre difuzor si banda de sustinere, brat microfon ajustabil in lungime, banda de sustinere T-Pad click-stop, ajustabila cu 60mm, perna de urechi din imitatie de piele, cablu flexibil, certificare CE, FCCCasti ..
312,02 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: INS100
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 100 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilita..
2.788,65 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: INS20
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 20 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilita..
1.098,56 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: INS300
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 300 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilita..
3.568,69 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: INS50
Centrala Hibrid IP PBX special conceputa pentru a aduce intreprinderilor o comunicare unita si securiate marita, usor de gestionat prin intermediul interfetei web. Aceasta ofera pana la 50 de utilizatori IP avand flexibilitatea de integrare a liniilor PSTN, canale GSM si trunchiuri VoIP, posibilitat..
1.813,60 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: UC924
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit, 3.5″ TFT-LCD cu 480*320 pixeli. Accepta pana la 5 conferinte. Este un telefon IP optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. TFT-LCD si HD Voice creeaza o experienta vizuala si audio cat mai asemanătoare de realitate..
798,56 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: UC926
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. Accepta pana la 5 conferinte. Tastele programabile pot fi configurate cu diferite functii. TFT-LCD si HD Voice de inalta rezolutie ofera o experienta vizuala si audio asemanăt..
1.014,05 lei cu TVA
Brand: INSIDE TELECOM Model: UC923
Telefon IP inovativ cu ecran color, Gigabit, 2.8″ TFT-LCD cu 320*240 pixeli. Accepta pana la 5 conferinte. Este un telefon IP optimizat pentru utilizarea executiva, asistenti administrativi si call center. TFT-LCD si HD Voice creeaza o experienta vizuala si audio cat mai asemanatoare de realitate...
696,18 lei cu TVA
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)