Menu
Your Cart

PRIMATECH SR

Brand: PRIMATECH SR Model: ESM 850M/24V
Detector de gaz metan, butan, propan, grad foarte inalt de sensibilitate, stabilitate excelenta, optim pentru un sistem de alarma, iesire cu releu, semnalizare acustica si optica, timp de raspuns aprox. 20 sec., montaj pe tavan, 24V AC/DCDetector de gaz cu o treapta de detectieGrad foarte ina..
264,55 lei cu TVA
Brand: PRIMATECH SR Model: SECOR 779/12V
Detector de gaz metan, de tavan, alimentare, 12V, element detector - senzor semiconductor, microprocesor incorporat, alarma vizuala - LED galben si alarma acustica - Piezo, carcasa din material plastic, nu intretine arderea, instalare si intretinere usoareDetector de gaz metanOmologat CE, M..
304,21 lei cu TVA
Brand: PRIMATECH SR Model: SECOR 779/220V
Detector de gaz metan, de tavan, alimentare, 220V, element detector - senzor semiconductor, microprocesor incorporat, alarma vizuala - LED galben si alarma acustica - Piezo, carcasa din material plastic, nu intretine arderea, instalare si intretinere usoareDetector de gaz metanOmologat CE, ..
341,91 lei cu TVA
Brand: PRIMATECH SR Model: SECOR 779/24V
Detector de gaz metan, de tavan, alimentare, 24V, element detector - senzor semiconductor, microprocesor incorporat, alarma vizuala - LED galben si alarma acustica - Piezo, carcasa din material plastic, nu intretine arderea, instalare si intretinere usoareDetector de gaz metanOmologat CE, M..
300,30 lei cu TVA
Brand: PRIMATECH SR Model: ESM 850M/12V
Detector de gaz metan, butan, propan, grad foarte inalt de sensibilitate, stabilitate excelenta, optim pentru un sistem de alarma, iesire cu releu, semnalizare acustica si optica, timp de raspuns aprox. 20 sec., montaj pe tavan, 12V AC/DCDetector de gaz cu o treapta de detectieGrad foarte ina..
264,55 lei cu TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)