Menu
Your Cart

Signatura

Brand: Signatura Model: SIGAUFN#007
Un fir de nisip curios, isteț, aventuros și plictisit deviața pe fundul mării pleacă să descopere lumea. Pornește, împreună cu prietenasa, Noctiluca, într-o călătorie plină de aventuri. De încântătoare descopeririși înfricoșătoare peripeții. Un drum la capătul căruia va descoperi că în elexistă o pu..
51,00 lei
Fără TVA:51,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGBLP#002
În Universul întunecat și îndepărtat se naște Bobul deLumină. Deschizând larg ochii, observă în jurul său și alte bobițe, colorate șifelurite, alcătuindu-se într-un dans al frumuseții. Însă, în depărtare, un bobmic, tern și timid rămâne nemișcat, rușinat fiind de banalitatea sa. El estePământul.Bobu..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGCRINJL#009
Cartea „Cald și rece în jurul Lumii” este volumul de debutal artistei Daniela Gheorghiță și al colecției „Signatura 180”.Autoarea propune, printr-o serie de ghicitori vizuale, un joc de asociere întrecontrastul cromatic cald și rece și diverse fenomene și elemente naturale,dimensiuni spațiale și tem..
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGCPI#011
Împreună nu este doar un cuvânt. Este o persoană căreia i sealătură o altă persoană și o altă persoană până când se formează o comunitate.Împreună este o pagină,  prinsă de o altă pagină șiîncă de o pagină, până la alcătuirea cărții.Împreună este mare cât lumea. Împreună nu se terminăniciodată...
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGCEUCP#023
O celebrare a unicității celei mai pure ființe: copilul.În această carte, Beatrice Alemagna, multiplu premiatămondial pentru opera sa, prin conturarea unor portrete atent observate șijuxtapunere de text provocator, inspiră copiii și adulții să se aplece asuprapropriei identități și să își ia răgazul..
59,00 lei
Fără TVA:59,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGCFCNFN#0010
“Ce faci când nu faci nimic” este un manifest nu doar pentru joaca reală a copiilor, ci și pentru joaca liberă a lor. Trăim într-o lume în care adulții trasează diverși parametri copiilor pentru a-i ști în siguranță. Stabilesc un program încărcat de activități și rutine cu scopul de a-i face pe cei ..
67,00 lei
Fără TVA:67,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGCA#006
„Colivia de Aur sau Adevărata Poveste a PrințeseiSângeroase”, scrisă de Anna Castagnoli și ilustrată de Carll Cneut, este maimult decât o poveste despre o prințesă răzgâiată. Aparent, lumea pe care opropun cei doi artiști se revelează distorsionată. Și totuși, ne putem raportala universul operei ca ..
67,00 lei
Fără TVA:67,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGJCLTFM#003
Deschide ochii, deschide cartea, deschide fereastra,deschide ușa, deschide mintea, deschide inima, deschide lumea.E fără margini.Cartea este o invitație la descoperirea altor cărți, locuri,emoții, oameni, a lumii. Imaginea pornește de la detalii ale unor puncte dereper preferate în călătoria prin vi..
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGCOR#005
Un exercițiu de empatie și apreciere a celui care merită săfie respectat pentru ceea ce este – COPILUL.O carte despre capacitatea de iubire, analiză și dăruire acopilor, despre modul în care copilul își dorește să fie văzut de adulții dinpreajma sa. O carte despre puterea adulților de a observa și a..
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGDM#005
Publicată inițial în ziarul The New York Sunday World, înanul 1905, “Darul magilor” a făcut istorie și este considerată una dintre celemai emoționante povești de iubire. Cu iz de Crăciun, cu un mesaj puternicdespre sacrificiu și generozitate, aceasta a dilatat bariera timpului, fiindsursa de inspira..
51,00 lei
Fără TVA:51,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGDFS#016
Aceasta se dorește a fi o carte balsam pentru situația decriză prin care trece o persoană care are boala în familie, inspirată de ideeafilmului “La vita e bella” – Roberto Benigni.E o cărticică-prieten, o cărticică-educator, o cărticica-pastila de durere deinimă, o carticică-batistuță pentru lacrima..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGIM#005
Cartea „Insula mea”, scrisă de Stéphanie Demasse-Pottier șiilustrată de Seng Soun Ratanavanh, este o punere în pagină a copilăriei; oilustrare a fațetelor care o însumează – inocența, bunătatea, dragostea șicomuniunea cu totul înconjurător.Deși nu are nume, pe această insulă trăiesc o fetiță, mii de..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGJC#003
Ilustrațiile și specificul narativ al Sonjei Danowski vă sunt deja cunoscute prin intermediul cărții „Prietenul meu de noapte bună”,tradusă și publicată anul trecut sub egida Casei Editoriale Signatura. Valoarea mesajului pe care artista îl propagă ne-a determinat să aducem în fața voastră o nouă pr..
61,00 lei
Fără TVA:61,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGM#007
E greu să o cuprinzi pe mama în cuvinte. E ca și cum aiîncerca să definești dragostea… sau blândețea… sau răbdarea! Și totuși, pe caleainspirației, având-o pe mama ca muză, s-au aventurat mulți.Însă dintre multele mărturii consemnate de-a lungul vremii aducem în fațavoastră versiunea englezului Walt..
53,00 lei
Fără TVA:53,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGNF#003
O carte fără vârstă, cu o temă universală. O carte derăsfoit, de admirat și de citit iar și iar.“Negustorul de fericire” poate fi un îndemn delicat la a fifericit, la a învăța să ne bucurăm de fiecare detaliu pe care ni-l oferă viața,în frumusețea ei, zi de zi. Toate acestea în timp ce ne rămânem fi..
47,00 lei
Fără TVA:47,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGOFRZ#002
O poveste de toamnă. O istorisire despre destinul pe careți-l poți croi singur, prin alegerea pe care o faci, oricât de mic, fragil șineînsemnat pari a fi.O alegorie despre moarte, din care învățăm să valorificăm timpul treceriinoastre prin lume, să ne dăm un sens existenței.O pledoarie a vieții în ..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGPMDNB#003
Când Toni și mama lui merg să facă voluntariat la un adăpostlocal de animale abandonate, băiețelul se îndrăgostește de o pisică gri, deValentin. Toni decide să renunțe la toate jucăriile sale de pluș pe care leiubește atât de mult pentru a le vinde la petrecerea de vară care are loc laadăpost. El îș..
59,00 lei
Fără TVA:59,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGPJ#008
Amestecând în ceașca de ceai, Iubitul conștientizeazădorința de a avea un copil și i-o dezvăluie Iubitei. Întrucât nu mai făcuserăpână atunci unul, cei doi „se pregătesc” pornind de la o „schiță”. Întâi, îșiimaginează copilul desenându-l în creion – linii și puncte, arcuri și cercuriși cârlionți. Câ..
47,00 lei
Fără TVA:47,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGSUM#004
Paginile cărții „Somn ușor, Miyuki”, scrisă de Roxane MarieGalliez și ilustrată de Seng Soun Ratanavanh, redau scenariul nostru și alcopiilor noștri din fiecare seară: amânarea orei de culcare, angrenarea înactivități care întârzie somnul, tărăgănarea rutinei obișnuite.Miyuki nu poate fi convinsă, s..
49,00 lei
Fără TVA:49,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGSGR#009
„Surpriza grădinarului” este o poveste emoționantă despreimportanța credințelor noastre în viața cotidiană, o poveste despresărbătorirea pasiunilor personale ca modalitate de a atinge fericirea.Andrew trăiește într-un apartament mic, împreună cu familiasa și visează la o lume mare, plină cu flori. D..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Brand: Signatura Model: SIGVZ#001
Știați că și sub pământ se ascunde o lume a prietenilor care împart și împărtăseșc? Secretul lor ne e dezvăluit de Eveline Hasler și ilustrat de Käthi Bhend în povestea Visez că pot zbura.La finalul toamnei, cinci prieteni se pregătesc pentru iarna cea lungă și friguroasă. Un vierme, două râme, un g..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)