Menu
Your Cart

Turnichet vertical semiautomat AVAX P55 + Automat de plata toaleta

- gss.ro
Nou
Turnichet vertical semiautomat AVAX P55 + Automat de plata toaleta
0,00 lei
Fără TVA: 0,00 lei
  • Stock: In stoc furnizor
  • Model: P55-p

Turnichetul vertical semiautomat Avax P55 este din fabricat din oțel inoxidabil pe toată înălțimea sa, fiind ideal pentru locurile care necesită o siguranță ridicată la trecere. Este rezistent la forța brută sau la actele de violență. Nu există nicio posibilitate de săritură sau spargere / trecere interzisă deoarece intrarea / ieșirea se face cu printr-o bariera tripla.

Datorită caracteristicii modului blocat, indiferent dacă a fost forțată, turnichetul vertical semiautomat Avax P55 poate fi numit și turnichet în cușcă, nu poate fi deschis niciodată. Poate rula integrat cu sisteme electronice de control al accesului, cum ar fi cititor de amprente, dispozitiv de recunoaștere a irisului, recunoașterea feței și terminale de acces la card. Acest turnichet este o metodă excelentă pentru treceri silențioase și netede.

Turnichetul are un indicator de poziție cu trei lumini. Când turnichetul este gata de trecere, săgeata verde clipește continuu. Când se acordă permisul de trecere, săgeata verde se aprinde continuu. Când se face trecerea, semnul roșu "X" luminează pentru a arăta că trecerea din partea opusă este interzisă.

 

Moduri de operare


+ Trecere simplă în direcția stabilită
+ Trecere simplă în două sensuri
+ Trecere liberă în direcția stabilită
+ Întotdeauna liber sau blocat


Desen Tehnic


P55 Teknik Çizim

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie