Menu
Your Cart

Termeni si conditii

1. DISPOZIȚII GENERALE

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea) prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.gss.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Acest site este întreținut și administrat de către compania SC Grid Security Systems  SRL, CUI RO35639121, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/1997/2016 cu sediul in Bucuresti, Str. Rotunda nr 10 sector 3 Bucuresti, punct de lucru: Sos Dudesti-Pantelimon nr 42 sector 3 Bucuresti, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.gss.ro, va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

SC Grid Security Systems  SRL definește prin conținut, informațiile conținute pe site în orice forma: text, date, imagini. Firma SC Grid Security Systems  SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.gss.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.gss.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@gss.ro.

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Imaginile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe www.gss.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot fi usor diferite, fără o notificare prealabilă. SC Grid Security Systems SRL va garanteaza ca face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs. Clientul va fi anuntat în timp util despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.
SC Grid Security Systems  SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC SC Grid Security Systems  SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC Grid Security Systems  SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC SC Grid Security Systems  SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONAL

Conform cerințelor Noului Regulament General de Protecția DatelorSC GRID SECURITY SYSTEMS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

1. SC GRID SECURITY SYSTEMS SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă și, în mod excepțional, cont IBAN (pentru Comenzile returnate) numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. 

2.Scopul colectării datelor cu caracter personal este onorarea Comenzilor (eliberarea facturii, a certificatului de garanție și expedierea produselor) și informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și sau serviciile achiziționate.

3. Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă Cumparatorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a SC GRID SECURITY SYSTEMS SRL, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 2.

Stocarea de date cu caracter personal menționate la scopurile de mai sus în vederea menținerii evidențelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii și contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerințe de arhivare, în acord cu dispozițiile legale se face pană la solicitarea ștergerii acestor date de către Client.

In lipsa acestei cereri datele vor fi stocate pană la 10 ani.

4. Prin citirea documentului "Termeni si condiții" ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi uitat (ștergerea datelor personale), dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Noul Regulament General de Protecția Datelor 

5. Prin trimiterea unui e-mail la adresa office@gss.ro, prin accesarea formularului de contact, sau pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa Sos Dudesti-Pantelimon nr 42 sector 3, Bucuresti, vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, dupa caz:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Noului Regulament General de Protecția Datelor, în special a datelor incomplete sau inexacte;

- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Noului Regulament General de Protecția Datelor;

- notificarea catre terții cărora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

6. SC GRID SECURITY SYSTEMS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se află  în relații de parteneriat, dar numai  în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai  în scopurile menționate la punctul 2., prin care garanteaza ca aceste date sunt păstrate  în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației  în vigoare, după cum urmeaza: furnizorilor de produse, furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, asigurători.

7. Informațiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate și catre Parchetul General, Poliție, instanțele judecatoresti și altor organe abilitate ale statului,  în baza și in limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Menționăm că refuzul furnizării datelor cu caracter personal solicitate de SC GRID SECURITY SYSTEMS SRL, duce la imposibilitatea procesării și finalizării comenzilor transmise către SC Grid Security Systems SRL conform DECIZIE nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu  este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii: http://www.dataprotection.ro/?page=Decizia_200_2015&lang=ro

SC GRID SECURITY SYSTEMS SRL nu  încurajeaza SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice, altele decat cele prevazute la pctele 6. si 7.), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

SC GRID SECURITY SYSTEMS SRL nu  își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.

5. GARANȚIE SI COMFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționatTermenul de garanție decurge de la data emiterii  facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre.. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.
SC Grid Security Systems SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.gss si nu incurajeaza comercializarea  produselor contrafacute.

6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site plus cheltuielile de livrare și de transport.
Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, prin card bancar la efectuarea comenzii online sau prin ordin de plată. 
Promoții și oferte speciale
Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată,iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.
În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat si care nu mai exista in stoc.
Pentru produsele care pot fi aduse la comanda se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea si neridicarea acestor comenzi in termen de   10 zile de la instintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duc atat la anularea comenzi cat si la retinerea de catre Grid Security Systems a sumei platite drept avans.

7.  REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda daca:
- nu avem pe stoc produsul comandat
- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

8. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Magazinul www.gss.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin email: office@gss.ro de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției, sa identifice si sa rezolve anumite erori ce pot aparea la instalare si programare. 
Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate iar pentru sisteme de detectie si avertizare la incendiu aveti obligatia sa apelati la serviciile unei firme autorizate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

9. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul www.gss.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 48 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare ppate fi decalat pana la o data aproximativa care va fi comunicata. Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, prin card bancar la efectuarea comenzii online sau prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare și transport sunt suportate de către Client pana in limita a 1000 lei. Peste aceasta limita orice taxa de transport este asigurata de compania noastra.

10. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 
Recomandarea este ca marfa sa se returneze în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face cu acceași firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. SC Grid Security Systems SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

11. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.gss.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

12. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0742298199, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 9.00 si 17.00 sau folosind email: office@gss.ro. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti. 
Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

 

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.